ONE OF THE BEST WEBLOG ABOUT MOVIE
یکی از بهترین وبلاگ های فیلم
فیلم جرم به کاگردانی مسعود کیمیایی بعد از اخراجی های 3 در گروه سینمایی آفریقا اکران خواهد شد. این آنونس که امیرشیبان خاقانی آن را ساخته در بخش هایی از صدای مسعود کیمیایی استفاده کرده لینک آنونس اصلی با صدای استاد کیمیایی : دانلود اولین آنونس : كيفيت معمولي / حجم: 7 مگابايت / --> دانلود <-- كيفيت مطلوب / حجم: 15 مگابايت / --> دانلود <-- فیلم «چیزهایی هست که نمیدانی» ساخته فردین صاحبزمانی سال گذشته توانست در چهل و پنجمین جشنواره بینالمللی فیلم کارلوویواری جمهوری چک، جایزه ویژه هیئت داوران را به دست آورد و پس از آن نیز در جشنواره بیست و نهم فیلم فجر با استقبال مواجه شد. این فیلم که توسط منیژه حکمت با مشارکت مرکز گسترش سینمای مستند تجربی تهیه شده است درباره علی راننده آژانسی است که از درگیر شدن با هر ماجرایی دوری میکند. سیما، همکلاس قدیمی، هنوز تلاش میکند دوستی سالهای دور را زنده کند و او را از انزوا درآورد. در میان مسافرهای ثابت علی، زن جوانی است که اتفاقاتی در طول راه، آنها را به هم نزدیک میکند. در این فیلم علی مصفا، لیلا حاتمی و مهتاب کرامتی ایفای نقش میکنند. * آنونس فیلم «چیزهایی هست که نمیدانی» را در کافه سینما ببینید: دانلود در ادامه بالاخره پارامونت/سونی تریلر فیلم انیمیشن ماجراهای تن تن: راز تکشاخ به کارگردانی استیون اسپیلبرگ و تهیهکنندگی پیتر جکسون به نمایش در آورد و به نظر میرسد با یک فیلم استثنایی از این شخصیت محبوب طرف هستیم. این شخصیت استثنایی توسط هرژه خلق شده اما خیلی دیر به سینما راه پیدا کرده است. به جز جیمی بل که صداپیشگی کاراکتر تن تن را به عهده دارد اندی سرکیس و دنیل کریگ، سیمون پگ و نیک فراست هم در فیلم صحبت کردهاند. فیلم به صورت سهبعدی و از تاریخ 23 دسامبر، تعطیلات کریسمس در سینماهای آمریکا به نمایش در خواهد آمد. دانلود در ادامه ورود آقایان ممنوع سومین تجربه کارگردانی رامبد جوان که در جشنواره فجر با استقبال اهالی رسانه و تماشاگران روبرو شده بود، اوایل تابستان در سینماهای تهران و شهرستانها اکران خواهد شد. فیلمیران پخش این فیلم را به عهده گرفته و امیر شیبان خاقانی آنونس آن را ساخته است. خاقانی سازنده آنونس زیبای فیلم جرم هم بود. رضا عطاران، ویشکا آسایش، مانی حقیقی، پگاه آهنگرانی و بهاره رهنما بازیگران این فیلم هستند. ورود آقایان ممنوع در جشنواره فجر سیمرغ بلورین بهترین بازیگر زن را دریافت کرد. حجم 10 مگابايت / --> دانلود (لينك غير مستقيم)
سینمای ما- داریوش مهرجویی بعد از فیلم تحسین شده «آسمان محبوب» در بخش بین المللی جشنواره فیلم فجر، تازه ترین فیلم خود «مرد اسباب بازی فروش» را اوایل تابستان سال جاری کلید می زند. یحیی منصور موید، مجری طرح آخرین ساخته داریوش مهرجویی گفت: بازبینی لوکیشن های فیلم به پایان رسیده و هم اکنون در مرحله انتخاب عوامل هستیم. وی در گفت وگویی بدون اشاره به داستان فیلم افزود: «مرد اسباب بازی فروش» اولین ساخته مهرجویی در ژانر کودک و نوجوان است و تصمیم داریم در ابتدای تابستان این فیلم را کلید بزنیم.منصور موید در مورد فیلم «آسمان محبوب» فیلم قبلی داریوش مهرجویی که در جشنواره فیلم فجر سال گذشته به نمایش در آمد، گفت: در انتظار پروانه نمایش هستیم تا این فیلم را اکران کنیم. گفتنی است طناز طباطبایی بازیگر نمایش اخیر مهرجویی پیش از این در گفت وگویی با برخی نشریات از احتمال حضور خود دراین فیلم خبر داده بود.
سینمای ما- مصطفی جلالی فخر: اين روزها جدلي بيحاصل در سطوح زورناليستي در جريان است كه اشكالي ريشهاي دارد. واقعا نميدانم نقطهي عزيمت مقايسهي فروش جدايي نادر از سيمين با اخراجيها3 از كجا و با چه هدفي رقم خورد. در حالي كه سينماي ايران همواره بيشترين آسيب را از سياسيشدن بيدليل برخي آثار خورده است و بسياري توقيفها و لجبازيها به دليل وزنكشيهاي سياسي بوده است (سنتوري مهرجويي را كه هنوز يادمان نرفته)، اين بار كساني در بيرون از بدنهي مديريت سينما چنين فضاي آسيبزايي را شكل دادهاند. اين كه بياييم فروش جدايي نادر از سيمين را معادل يك اقبال سياسي قلمداد كنيم يا برعكس، بيجهت حساسيتآفريني كردهايم و تبعا حواشي بعدي تحت كنترل نخواهد ماند. چرا بايد انتظار داشته باشيم كه عامهي تماشاگران ما گوش به زنگ اعلام چنين جدالي باشند؟... و اصلا مگر حوزهي مخاطبين اثر فاخري مثل جدايي نادر از سيمين و فيلمي در حد و اندازهي اخراجيها 3 تا چه حد مشترك است كه تماشاگران بخواهند دست به گزينش بزنند. و اصلا مگر اصرار بر توقيف يك فيلم، بر خلاف دموكراسي محسوب نميشود؟... گيرم توسط مديريت سينما باشد يا توسط تماشاگر. اگر نقدي بر محتواي يك اثر هنري هست، راه صواب، ديده شدن و نقد و روشنگري ست و نه پاك كردن صورت مسئله. انسان بر آن چه منع ميشود حريصتر است و حتي با كنجكاوي يا همدلي قبلي با آن مواجه ميشود. استدلال ديگرم براي نادرستي اين قياس، ناهمجنسي طرفين مقايسه است. اصلا اين دو فيلم چه ربطي به هم دارند كه بخواهيم چشم به نتيجهي دوئل بسپاريم؟ درست مثل اين كه توان فرهنگي خود را براي جدل ميان موسيقي اركستري با يك ترانهي پاپ متوسط هزينه كنيم. فرض كنيم كه اصلا جدايي نادر از سيمين بيش تر از اخراجيها3 فروخت. اين به نظرتان افتخاري محسوب ميشود؟... يا برعكس، فروش بالاتر اخراجيها3 به معناي شكست يا تحقير فيلمي ست كه بر تارك اعتبار سينماي ايران ايستاده است؟... بدتر از همه اين كه اين مقايسه در يك اختلاط غيرقابل كنترل به حوزههاي مبهم سياسي ميرسد و متوليان و مجريان را تشويق ميكند تا در يك طرف اين طنابكشي قرار گيرند. در حالي كه اگر ما دغدغهي فرهنگ و هنر داريم، بايد بكوشيم تا نابغهاي مثل فرهادي در شرايطي آرامتر و بيحاشيه فيلم بسازد و آثارش ديده شوند. نه شبيه بلايي كه بر سر بيضايي آمد و اكنون در هفتاد و چند سالگي، بسياري اثر نساخته دارد كه به دليل همين حواشي، مجال خلق نيافتند. روشنگري اين است كه ما بتوانيم سطح آگاهي و درك هنري تماشاگر را ارتقاء دهيم و او را صاحب حساسيت فرهنگي كنيم. تماشاگر بايد خودش انتخاب كند نه اين كه خودمان را خسته كنيم تا كاري را نبيند. فرض كنيم يك فيلم هندي متوسط در سينماهاي فرانسه اكران شود؛ آيا پرفروش خواهد شد؟! پاسخ منفيست و اين پاسخ را عامهي فرهيخته در مقايسه با آن فيلم رقم ميزنند. افت كيفي سطح غالب فيلمهاي سينمايي و برنامههاي تلويزيوني در دو سال اخير نشان ميدهد كه نخبگان در اقليتاند و فرهنگسازي كلان در فضاي ملتهب سياسي به كناري رها شده است. اخراجيها3 هم مثل دهها كار مشابه ميآيد و ميرود و فروش آن تعابير خاص و پيچيدهاي ندارد. همزماني نمايش آن با اثر برتر فرهادي هم يك اتفاق است. در حالي كه سياسيبازي مثل يك خزندهي مرموز از هر سوراخي به خانهي فرهنگ و هنر وارد ميشود، لاقل خودمان در را براي ورود آن نگشاييم و بزرگان را به كنج خانه نرانيم. اين خرنده گاهي نيش ميزند!
محمد محمدیان: آن چه جدایی نادر از سیمین را ماندگار کرده ساختار پازل گونه فیلم/فیلم نامه آن است.که جدایی یا جا به جایی قطعه ای از آن، سبب می شد جدایی نادر از سیمین را نبینیم!...و شاید این اندازه تحسینش نکنیم. اصلا همین پازل به مفاهیمی که فیلم دنبال کرده کمک رسانده.و این قطعه ها را کارگردانی اصغر فرهادی، بازی های ساره بیات، لیلا حاتمی، شهاب حسینی، پیمان معادی، مریلا زارعی، بابک امینی، سارینا فرهادی (چه قدر بازی درخشان دارد این فیلم) و البته تدوین هایده صفی یاری تکه تکه کنار هم چیده اند. شروع این بازی هم با نقد کردن ساده یک چک پول در آغاز فیلم توسط سیمین رقم می خورد، چیزی که به عمد روی آن تاکید نشده و تا پایان نیز اشاره ای به آن نمی شود تا سادگی خلق سوتفاهم های ساده زندگی را خود تماشاگر پیدا کند و لذت که نه، قبطه به خورد!
ادامه مطلب
ادامه مطلب
اطلاعات کمتر ،خلاقیت بیشتر یا هر چه تنهاتر بهتر
/ادامه مطلب را در ادامه بخوانید
ادامه مطلب
داریوش مهرجویی تابستان امسال "مرد اسباب بازی فروش" را می سازد
اين خرنده گاهي نيش ميزند!
چهکسانی "جدایی نادر از سیمین" را نبینند؟!
چرا باید فیلم را دید؟
بیش از هر چیز بهخاطر کارگردانش. آنقدر که برای تماشای فیلم جدید فرهادی کنجکاوی و علاقه وجود دارد برای کیارستمی و ژولیت بینوشش وجود نداشت. «جدایی نادر از سیمین» چه فیلم خوبی باشد و چه نباشد، یکی از مهمترین اتفاقهای سینمایی سال است که با هیچ توجیهی نمیتوان از دستش داد.
مهمترین جذابیتهای فیلم
واقعاً چه چیزی میتواند جذابتر از حضور اصغر فرهادی پشت دوربین باشد. گذشته از آن، غافلگیرکنندهترین بازی فیلم متعلق به پیمان معادی است که حضوری درخشان دارد و در نقش اصلی فراتر از انتظار ظاهر شده است.
چهکسانی فیلم را نبینند؟
کسانی که نمیتوانند بدون پیشفرض و توقع به تماشای فیلم بنشینند و کسانی که میخواهند مدام همهی جزییات فیلم را با «دربارهی الی» مقایسه کنند و بعد بگویند ناامید شدیم. «جدایی نادر از سیمین» فیلم فوقالعادهای است، اما «دربارهی الی» نیست و به گرد پای «دربارهی الی» هم نمیرسد. این را از همین الآن بدانید که بعداً توی ذوقتان نخورد.
ادامه نقد را در ادامه بخوانید
ادامه مطلب
مهمترین ویژگی جدایی نادر... را باید حرکت در مسیر جستجوی حقیقت از دروغ دانست و مرز واقعیت و دروغ که چه زیبا فیلم نشان مان می دهد بس باریک است و در فاصله سنی کودک تا پیرمرد این دروغ چه ها که نمی کند.در سکانسی که بچه دوباره به خانه بر می گردد تا کیف جامانده اش را بردارد، پلانی بدجوری تماشاگر را به فکر می برد.جایی که کودک چشم در چشم پدر پیر گویی از روزگار اطراف شان کلافه شده اند: راستی چرا برای خلق حقیقت های مجازی این قدر باید دروغ گفت و حقیقی نشانشان داد. پدر آلزایمر گرفته پس از سبقت آدم ها برای پاک نشان دادن خود چه زیبا از کلام می افتد: همان دو کلمه حرفی هم که می زد حالا دیگه نمی زنه!
یا جایی که در پزشک قانونی نادر لباس پدر را باز می کند تا جراحاتی را به نمایش بگذارد، گویی اعتراض پدرش را نسبت به خود درک و از كارش صرف نظر می کند.
حتی دختر(که فرزند فیلم ساز هم هست و به نظر می رسد در واقع به نوعی حضور مستقیم تر کارگردان در میان آن جمع را دارد رقم می زند) با وجود برجسته کردن دروغ بزرگتر ها و سوال و جواب کردن آن ها،خود در مقابل دادگاه نیز از بیان حقیقت سر باز می زند.گویا خود فیلم ساز هم نمی داند که بالاخره حق را باید به کی بدهد!و همین زیبایی نمایش حقیقت که سر انجام نزد کیست جدایی نادر...را به یکی ازآ ثار شاخص سینمای ایران تبدیل کرده است.
این تحقیر شدن انسان در مقابل دروغی که ساخته و پرداخته خودش است و رودر رویی مقابل وجدانش و عدم مقاومت برابر آن را فرهادی چه دیدنی ترسیم کرده. نادر حتی تاب نگاه کردن در چشم دختر خود را هم ندارد که دروغی سرهم کند ، زن کارگر توان دریافت پولی که به حق نیست و از عذاب آن نگران است را در خود نمی بیند و معلم که دوباره می رود شهادتش را تغییر می دهد و...حتی سیمین که جریان پول گمشده را می داند چیزی نمی گوید تا در این "مجموعه دروغ ها" سهمی برای خود خریده باشد!
جایی خواندم که به جوایز اخیر این فیلم با دیده شک و تردید نگریسته بود.این که فیلم در کارگردانی ، فیلم نامه و بازی هایش اثر بسیار شاخصی است بعید می دانم کسی تردید کند.در سکانس پایانی فیلم و در دادگاه نیز مرد با وجود از دست دادن پدر باز حاضر به ترک وطنش نیست.فیلم هم که نمایش مشکلات زندگی فقط "یک خانواده" است که با بحران رو به رو شده و این انحطاط را حتی در خانواده آن کارگر با مشکلاتی که شوهرش دارد هم کمتر می بینیم ، پس بسط مشکل های زندگی نادر و سیمین به کل خانواده های ایرانی! که چرا فیلم ، زندگی ایرانی ها را سست نشان داده هم که نظر درستی نیست، پس مشکل چیست!
یادمان باشد جدایی نادر از سیمین فیلم بزرگی است. به همین دلیل و روح تازه اش به کالبد سینمای ایران و موفقیت ها و استقبال از فيلم در داخل و خارج ،شاید روزی از آن به عنوان موجی تازه در سینمای ایران یاد شود! خوشحالم در زمانه ای زندگی می کنم که اصغر فرهادی کارگردانش است و نادر و سیمینش را روی پرده دیدم.
Power By:
LoxBlog.Com |